عضو شوید
عضویت سریع
آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
چند نکته درخصوص هم زدن تخم مرغ در تهیه کرم ها :
1- توجه داشته باشید هر زمان لازم بود که زرده تخم مرغ زده شود آن را با درجه تند همزن بزنید.
2- دست خود را فقط از یک جهت موافق عقربه های ساعت بگردانید .
3- زمان لازم برای شکل گرفتن تخم مرغ 5 دقیقه است و شما با اینکار:
الف - باعث هوا دهی به تخم مرغ می شوید و این مسئله کرم شما را لطیف می کند.
ب- بوی زُخم تخم مرغ گرفته می شود و کمک به طعم کرم بهتر می شود.
مطالب مرتبط با این پست :
کد را وارد نمایید:
آبخورگ رو میشناسی؟
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان" دانلود فیلم آهنگ عکس و نرم افزار+یوزر پسورد جدید نود ۳۲ "و آدرس abkhorgi.LoxBlog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
RSS